...

perjantai 8. marraskuuta 2013

Meillä on lattia!

Meilläpäs on lattia, meilläpäs on lattia! Se saatiin kun saatiinkin valettua, vaikka allekirjoittaneella meinasikin jo usko loppua.


Valuhommissa aamutuimaan.


Valmis!


Varmaan ollu parempiakin ilmoja lattiavalujen aikaan...

Niinhän siinä kävi, että pressuja kun sai laittaa suojaksi vasta illalla, valun jälkeen iltapäivällä alkoi armoton lumisade. Lopputuloksen näkee sitten myöhemmin, ei pitäisi tulla mitään suurempia ongelmia tästä, on niitä kuulemma ennekin kurjalla kelillä lattioita taivasalla valettu, niin ne betonimiehet lohdutti. 


Kattotiilet talliin

Kattotiilet toimitettiin torstaina, meillehän tulee kaavan määräämä punainen katto. Minä niin kovasti olisin tahtonut mustan katon, mutta niitä ei tälle alueelle saa laittaa. Vaihtoehtoina oli punainen, punaruskea ja ruskea. Ehdottomasti sitten punainen, se aivan rehellisen punainen, ei sellaista tiilen oranssia. Aivan oikealtahan tuo sävy näytti kun nuita pääsi lähietäisyydeltä tarkastelemaan, huh:)

Ja mitäpäs vielä; Kontiolta soittivat, että passaisko jos talli tulisi ensi maanantaina, eli siis viikon odotettua aiemmin. Toimitus alkuillasta, tiistaina päästään aloittamaan kasaus, jännää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti